2009. december 30., szerda

Boldog új évet...

...kívánok minden kedves idetévedőnek!!!
(kép:internet)

4 megjegyzés:

ikresmami írta...

Kívánok Boldog Új Évet, Neked és családodnak!
Nem csak azért, mert erre jártam..
Sok puszi!

Rita írta...

Kivánok jo kedvet és egészséget az uj évre...ha ezek megvannak a többi jön magától :-))))

A varros mappámat egyszerüen imádom, simogatom, nézegetem és nem tudok betelni vele. Igazi telitalálat volt, mág egyszer nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!

Van egy ajándékozos játék amiben részt vettem-veszek (jelentkeztem még egyszer)Nem lenne esetleg kedved Neked is? Részleteket olvashatsz rola nálam, ajándékláncnak hivják, megtalálad az oldalsávban is, a képre kattintva pedig a szervezö blogjára jutsz. Egy nagyon aranyos társaság jött igy össze, szerintem Te nagyon jol belepasszolnál :-)))

Györgyi írta...

Kedves Rita!
Köszönöm a jó kívánságokat, és a kedves szavakat!
Láttam már Latinka játékát, de a húzogatós alatt nem akartam más játékba belevágni. Egyszerre ez is sok izgalommal járt, de úgy látom megérte.:)

Már régóta kedves tervem, hogy saját részre varrok egy ágytakarót amihez évek óta gyűjtöttem a kockás anyagokat. Most végre bele is akarok vágni.
Azért átgondolom amit írtál és ha úgy látom, hogy még előtte belefér egy játék akkor jelentkezem.
Köszönöm, hogy gondoltál rám!

Rita írta...

Szeretettel várunk, nagyon örülnénk Neked!!!!! Nem csak az ajándékozás miatt, hanem egy nagyon jo társaság verödött össze akikkel tartjuk továbbra is a kapcsolatot, jokat "dumálunk" a világ dolgairol...szerintem nagyon jol közénk illenél :-))))